Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΡΕΚΟΦΦ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ 

 

 

Η ιστορία της εταιρείας μας είναι πολύπλευρη και ξεκινά από τα μέσα της δεκαετίας του ’90 του περασμένου αιώνα! Στην αρχή του διαδρομής μας, οι εταίροι και οι ιδρυτές δημιούργησαν μια δομή υπηρεσιών και μεταφορών που αφορούσε την οδική μεταφορά εμπορευμάτων από και προς τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Εκείνη την εποχή η εταιρεία ονομαζόταν INTRA HELLAS ΕΠΕ. Στην αρχή της νέας μας εκατονταετίας (2001) η διοίκηση της εταιρείας αποφάσισε να την μετονομάσει … Από εκείνη την στιγμή είμαστε γνωστοί στην προσφορά των υπηρεσιών διαμεταφοράς ως INTERGRUZ ΕΠΕ. Το 2011, και έπειτα από 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας και αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, αποφασίσαμε για άλλη μια φορά να αναδιαμορφώσουμε και να επεκτείνουμε τις δραστηριότητες μας και εκ τούτου αποφασίσαμε την μετονομασία της εταιρείας για ακόμη μια φορά … Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η εταιρεία με την νέα ονομασία ΓΡΕΚΟΦΦ, προσφέρει υπηρεσίες πρώτες σε ζήτηση!

ΓΡΕΚΟΦΦ – ποιοι είμαστε σήμερα ?! Σε αυτή την ερώτηση, αξιότιμοι επισκέπτες, θα βρείτε απαντήσεις σε αυτό το site! Το παρόν site είναι χωρισμένο σε δυο κατηγορίες. Κύριες γραμμές για εμάς είναι:

Οι εξαγωγές των ελληνικών τροφίμων με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και ειδών συσκευασίας. Το κύριο είδος των προϊόντων είναι : εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ελιές, πιπεριές, ποικιλία ελληνικών τυριών καθώς και φέτα, μεσογειακές σαλάτες (αντιπάστι). Τα προϊόντα που προσφέρουμε είναι μόνο κατηγορίας premium μαζί με την παροχή όλων των αναγκαίων διεθνών πιστοποιητικών (ISO,HASSP,BRC κτλ). Το τμήμα εξαγωγών της εταιρείας μας με μεγάλη προσοχή και επιδεξιότητα καταλήγει στην προετοιμασία του κάθε προϊόντος. Προτείνουμε μια σειρά από τα λεγόμενα «Ρωσοποιημένα» προϊόντα τα οποία πληρούν πλήρως τις προδιαγραφές και τις υποχρεωτικές απαιτήσεις της Ρώσικης αγοράς με βάση τις προϋποθέσεις που απαιτεί η Εθνικής στρατηγική για την τυποποίηση GOST. Οι υπάλληλοι της εταιρείας μας είναι πάντα έτοιμοι να βοηθήσουν στην παροχή πληροφοριών σχετικά με τα προιόντα και τις τιμές τους, και εάν είναι απαραίτητο να λάβουν μέρος στην συναλλαγή ή στην αγορά και την μεταφορά στον τομέα των φρέσκων φρούτων: πορτοκάλια, μανταρίνια, ροδάκινα, φράουλες, κεράσια, ακτινίδια, μήλα. Τα φρούτα και τα λαχανικά μας κατέχουν μια αξιοπρεπή θέση στην ευρωπαϊκή αγορά καθώς και σε τρίτες χώρες!

Διεθνείς μεταφορές, διαμεταφορές, υπηρεσίες τελωνείων, αποθήκευση. Η κύρια δραστηριότητα μας είναι η οδική μεταφορά των εμπορευμάτων : Ελλάδα – Ρωσία, την Ουκρανία, τη Λευκορωσία, το Καζακστάν, το Ουζμπεκιστάν, το Κιργιστάν και άλλες χώρες της ΚΑΚ και της Βαλτικής. Ο στόλος μας αποτελείται από 10 ρυμουλκούμενα ψυγεία και μουσαμάδες, καθώς και με συμβάσεις με εταιρείες Διεθνών μεταφορών στην Ελλάδα, τη Μολδαβία και τη Ρωσία. Οι οδηγοί της εταιρείας μας και οι επιλεγμένοι συνεργάτες μας είναι επαγγελματίες με χρόνια εμπειρίας στον τομέα των διεθνών μεταφορών. Επίσης, στον τομέα αυτό, παρέχουμε υπηρεσίες όπως τον εκτελωνισμό στην Ελλάδα (φόρτωση / εκφόρτωση) και την αποθήκευση στην αποθήκη μας στην Αθήνα, εξυπηρέτηση πελατών αναφορικά με την έγκαιρη και καλύτερη παράδοση, ενημέρωση για την κίνηση του φορτηγού καθώς και την άφιξη του έκαστου φορτηγού στον τελικό προορισμό. Πελάτες μας παραμένουν εταιρείες παγκοσμίου φήμης εδώ και 10 χρόνια. Υπάρχουν και εκείνοι οι πελάτες που έχουν, ή βρίσκονται μόνο στην αρχική πορεία ανάπτυξης της επιχείρησης τους και χρειάζονται βοήθεια για να πάρουν τη σωστή απόφαση! Εκτός από τις απλές μεταφορές ,η εταιρεία μας έχει εμπειρία στην μεταφορά και παράδοση : επικίνδυνων εμπορευμάτων (ADR), υπέρμετρων φορτίων, διπλωματικών φορτίων, κατεψυγμένων προϊόντων και άλλων «ιδιαίτερων» μεταφορών.

Ευελπιστούμε να σας φανούμε χρήσιμοι ! Απευθυνθείτε σε εμάς και εμείς θα σας δώσουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες είτε για την εξαγωγή των προϊόντων μας είτε για την οδική μεταφορά, μέχρι την παράδοση!

Ευχαριστούμε!

Με εκτίμηση

Η ομάδα της ΓΡΕΚΟΦΦ !